Pe ce produse pentru protecție și dezinfectare trebuie pus accent acum?

Ce am învățat din 2020? Cel mai important, sănătatea are prioritate și reprezintă cel mai de preț lucru. Apoi timpul petrecut alături de cei dragi.

...
Zsolt Rudnyanszky
Share:
...
...
...
...

Un nou an, un nou început. 2020 nu a fost ușor. Multe lucruri neașteptate și multe provocări. De acum putem doar spera că lucrurile vor reveni încet încet la normal. Ce am învățat din 2020? Cel mai important, sănătatea are prioritate și reprezintă cel mai de preț lucru. Apoi timpul petrecut alături de cei dragi. Să fii departe de familie și de prieteni nu este ușor, iar când există bariere care te împiedică să ajungi la ei, totul devine și mai greu. Lucrurile se schimbă în bine acum, dar trebuie să fim atenți. Atât restricțiile, cât și măsurile de prevenție trebuie în continuare respectate. Tocmai de aceea, ți-am pregătit câteva produse pe care ar fi bine să le folosești în perioada următoare pentru afacerea ta.

Pentru protejarea afacerii tale

...
Suportul pentru protecție și dezinfectare

Stativul pentru dezinfectarea mâinilor reprezintă un produs care asigură igienizarea fără a fi nevoie de atingerea dispozitivului. Este unul dintre cele mai practice și întâlnite produse când vine vorba de protecție și dezinfectare. Unde poate fi amplasat suportul?

  • Birouri și recepții
  • Instituții publice
  • Alte zone cu trafic intens
...
Stativ personalizat pentru dezinfectarea mâinilor adresat copiilor

Aici nu trebuie să uităm și de copii. Având în vedere situația actuală, siguranța celor mici ar trebui să vină pe primul loc. Astfel, un suport pentru dezinfectare, personalizat pentru copii, reprezintă o modalitate pentru atingerea acestui obiectiv. Nu contează că vorbim de un stativ sau un suport pentru perete, important este să-i integrăm și pe cei mici pentru a le spori sentimentul de siguranță. Acestea două sunt ideale pentru zone precum școlile sau spitalele.


“Să fii departe de familie și de prieteni nu este ușor, iar când există bariere care te împiedică să ajungi la ei, totul devine și mai greu. Lucrurile se schimbă în bine acum, dar trebuie să fim atenți.”

...
Produse pentru protecție și dezinfectare în perioada actuală

Informează despre protecție și dezinfectare

...
Avizier nano display pentru expunerea mesajelor și a informațiilor

Poți arunca o privire pe site la categoria de aviziere NANO pentru a vedea toate modelele disponibile.

Un produs care te poate face remarcat și cu ajutorul căruia poți și educa populația este avizierul. De ce? Pentru că avizierul permite să îți expui mesajele și informațiile rapid și simplu. Ba mai mult decât atât, dacă vorbim despre un avizier care să includă insert-uri de tip NANO Display și rama click avantajele sunt multiple:

  • Rapid și ușor de folosit

  • Aproape invizibil

  • Detașabil fără reziduuri

  • Repoziționabil

  • Claritate pe ambele părți ale sticlei

Protecție și dezinfectare prin separare

...
Protecție plexiglas pentru protecția angajaților și a clienților

Există și situații când pur și simplu nu este posibilă păstrarea distanței fizice. Se întâmplă în cazul business-urilor care activează într-un spațiu mic de exemplu. Pentru a putea rezolva această problemă, un produs de tip panou despărțitor sau protecție plexiglas este cel mai indicat. Cel mai probabil deja ai văzut acest articol peste tot: de la farmacii și magazine până la birouri și hoteluri. Este uzitat pretutindeni întrucât diminuează contactul dintre persoane și astfel riscul de infectare este scăzut. Cert este că e bine să ai la îndemână un astfel de produs în aceste momente. Dacă folosești deja în afacerea ta un astfel de produs, foarte bine. În schimb, dacă nu folosești, ar fi bine ca în zilele următoare să te gândești să achiziționezi unul. Pericolul încă nu a trecut și când vine vorba de protecție și dezinfectare trebuie să fim precauți. Găsești aici un link.



Cam acestea ar fi sugestiile noastre pentru tine. Bineînțeles, mai sunt anumite produse pe care le poți avea în vedere. Putem aminti și viziera rabatabilă sau stâlpul pentru delimitare trafic și altele. Dacă ești interesat să vezi mai multe, poți vizita categoria noastră de pe site. Nu ezita să ne contactezi dacă ai nelămuriri sau ai dori să știi mai multe despre anumite produse. Și nu uita, dacă ești revânzător, beneficiezi de reduceri și oferte.

Stand JJ DISPLAYS pentru dezinfectare mâini, cu dozator automat

Ideal pentru protejarea angajaților și a clienților dumneavoastră.

...
Zsolt Rudnyanszky
Share:

Cele mai recente postări

Iată ce am scris recent.